Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qeverisja Vendore Durrės 109 256 6,833,623,839 222 6,271,543,196 4,770,453,275

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njėsisė sė Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrės Furnizim dhe Vendosje Dtruerrasa Dekorative n Shtitoren Taulantia-SFINKSI 1,930,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Shtese kontrate: Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes se portit 84,981,120 Lidhur Kontrata +Shtesė EVEREST SHPK 84,981,120.00
Qeverisja Vendore Durrės Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, Loti II, Qyteti i Durresit 36,523,313 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Permiresimi i furnizimit me uje Lagjia Nr 1, Vadardhe, Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 131,441,922 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Sistemimi i furnizimit me ujė tė zonės Turistike Hamallaj, Faza II, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durrės 133,470,441 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Rehabilitim tubacioni ų 500 mm ne sallen e komandimit te depos nr. 4 Arapaj Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Reahabilitimi vend depozitimit te mbetjeve ne Vadardhe 4,165,000 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 2,500,000.00
Qeverisja Vendore Durrės Rehabilitim i rrjetit te kanalizimeve ne zonen e qytetit, Bashkia Durres 8,200,000 Lidhur Kontrata Balili Konstruksion Shpk & KUPA Shpk 8,147,041.00
Qeverisja Vendore Durrės Ndertim pusi dublikat dhe pastrim pusi ekzistues, romanat njesia adm,Rrashbull,Bashkia Durres 3,500,000 Lidhur Kontrata A.K.M 3,487,000.00
Qeverisja Vendore Durrės Ndertim shkolla 9 vjeēare Hamallaj 65,885,000 Njoftuar Fituesi HTM & BE-IS 43,950,000.00
Qeverisja Vendore Durrės RIKONSTRUKSION I ZYRAVE EKZISTUESE. 14,204,935 Lidhur Kontrata INA & A.L-ASFALT 13,867,450.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga Taulantia segmenti Hotel Arvi Hotel Aragosta 20,833,000 Lidhur Kontrata Caushi M - K.M.K - SINDER AB 12,072,290.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga Pjeter Bogdani 15,667,000 Lidhur Kontrata Caushi M & K.M.K 9,142,898.00
Qeverisja Vendore Durrės 1.Ndertim muri mbajtes dhe sistemimi rreshqitjes tek aksi Fushe Biz-Biz 2. Ndertim muri mbajtes per aksin Shkafane-Ishem Lidhur Kontrata Ermal Osmėnaj 650,000
Qeverisja Vendore Durrės Riparime te kaldajave te shkollave "Stacioni Zooteknik, Neim Babameto" dhe "Shkolla e Re Kenete" 1,249,000 Lidhur Kontrata Neal - 86 SHPK 1,185,200.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga Dituria 4,941,000 Lidhur Kontrata K.M.K 3,285,649.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga Bllaka. 4,897,000 Lidhur Kontrata K.M.K 3,026,140.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga Kodra Arapaj 5,833,000 Lidhur Kontrata K.M.K 3,500,507.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion pjesor pallati sportit 6,127,000 Lidhur Kontrata K.M.K 5,302,986.00
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion rruga varrezave Fushe-Gjuricaj Ishem. 7,091,000 Lidhur Kontrata K.M.K 4,343,510.00
Qeverisja Vendore Durrės Ndertim Ura Shen Pjeter Lalez Ishem 4,934,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Izolim tarace shkollės Shaqe Mazreku. Lidhur Kontrata CAMELEON CONSTRUCTION 389,500
Qeverisja Vendore Durrės “Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalėz, Bizė, Draē dhe Shetaj, Nj. Adm Ishėm, Bashkia Durrės” 180,414,265 Lidhur Kontrata KUPA SHPK & NDREGJONI SHPK 143,726,215.00
Qeverisja Vendore Durrės Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I " Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 82,111,600 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 79915686.35
Qeverisja Vendore Durrės Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres 80,231,511 Lidhur Kontrata BE-IS SHPK 77,912,460.00
Qeverisja Vendore Durrės Lyerje tė institucioneve arsimore. Lidhur Kontrata JUPITER GROUP 200,000
Qeverisja Vendore Durrės "Lyerje te institucioneve arsimore" Lidhur Kontrata 2 N 461,293
Qeverisja Vendore Durrės Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti 1,Qyteti Durres 41,804,762 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO & LIGUS 40726866.03
Qeverisja Vendore Durrės Riparime te kaldajave te shkollave "Stacioni Zooteknik, Neim Babameto" dhe "Shkolla e Re Kenete" 1,249,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Rikonstruksion kopshti Neim Babameto 12,747,000 Njoftuar Fituesi K.M.K & Caushi M & SINDER AB 8,158,293.00

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data