Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qeverisja Vendore Librazhd 43 108 1,494,332,248 80 1,463,957,498 1,412,835,773

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njėsisė sė Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese te njesive administrative 1,657,503 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Drenazhim i rreshqitjes Rrapun, Dorez 2,300,462 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,290,898.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim vepra rrugore dhe ujore ne njesite administrative te Bashkise Librazhd 6,182,595 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 6,146,926.00
Qeverisja Vendore Librazhd Krijim murali ne fasaden e pallatit nr.12 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 278,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitim, perforcim banesash ekzistuese dhe rikonstruksion qendra e fshatit Togez 32,787,737 Lidhur Kontrata ERGI shpk - IDI 2005 shpk 32,626,559.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ure Tip BELI mbi lumin Shkumbin per lagjen Rrethi i Bardhe, Hotolisht 7,491,428 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 7,097,996.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit Gurakuq- Kuturman( Loti i I-re, ndertim i Sifonit te Madh). 27,045,000 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 25958804.7
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ure Tip “ BELI” mbi lumin Shkumbin per lagjen “ Rrethi i Bardhe”, Hotolisht. 7,491,428 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese anesore 3 kate dhe ndertim palestre per shkollen 9- vjecare Vilson Blloshmi, Librazhd 69,067,893 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 67,177,826.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshem ne godinat arsimore 4,103,317 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 4,061,219.00
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate " Rehabilitim urban i zones perreth fushes se Sportit" 1,834,948 Lidhur Kontrata +Shtesė "DELIA IMPEX SHPK -LOSHI BL SHPK" 1,834,244.00 
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate per : “ Rikonstruksion i Rrugeve Rurale ne Bashkine Librazhd per vit in 2018 ". 2,605,087 Lidhur Kontrata +Shtesė RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 2,597,364.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparim depozite Ujesjellesi Vulcan dhe Sistem KUZ, fshati Hotolisht, NJ.A.Hotolisht 11,221,491 Lidhur Kontrata VIANTE Konstruksion 11,065,988.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Ujesjellesi Hotolisht Fshat, NJ.A. Hotolisht , fshati Merqize dhe lagje Spathar, NJ.A.Qender 53,097,994 Rishpallje me Lidhje Kontrate NDREGJONI SHPK -KUPA SHPK 52,275,663.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime per transportin e tubave dhe ndertimin e sifonit te kanalit ujites , Lagjja Alla Shpata, fshati Zgosht Lidhur Kontrata HASBALLA 629,999
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksion i pjesshem shkolla 9- vjecare, Vehcan, Nj.A.Hotolisht 10,675,770 Lidhur Kontrata BELADI SHPK 10,097,110.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku dhe rehabilitim ish-venddepozitimi i mbetjeve urbane 25,848,709 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 25,073,172.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion me asfaltobeton i rrugeve te demtuara ne qytet dhe njesite administrative 26,371,412 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 26,355,117.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim prite gjatesore prane Ures Xhyre, Nj.A.Hotolisht 3,282,306 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 3,010,776.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale ne Bashkine Librazhd per vitin 2019 19,000,000 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 18,939,658.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime ne veprat ujitese te Bashkise Librazhd 3,686,029 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 3,667,701.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i kanaleve vaditese ne Bashkine Librazhd per vitin 2019. 11,096,769 Lidhur Kontrata DELIA IMPEX-LOSHI BL 11,004,474.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i pjesshem shkolla 9-vjecare, Nj.A.Hotolisht 10,675,770 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Rrethimi i varrezave Hotolisht Lidhur Kontrata MURATI BA 262,000
Qeverisja Vendore Librazhd Riparim lere betoni dhe plasmasi 2,026,902 Lidhur Kontrata CEKANI SHPK & RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,002,530.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rrallim dhe sistemim pyjesh 2,311,667 Lidhur Kontrata ALCANI SHPK 2,218,587.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim kopeshti, fshati Semes, Njesia Administrative Qender, Bashkia Librazhd 1,189,532 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,169,124.00
Qeverisja Vendore Librazhd Konstruksion i hapesires multifunksionale Sportive, Qyteti Librazhd 6,009,149 Rishpallje me Lidhje Kontrate Ergi SHPK 5,993,562.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim prite gjatesore me gabiona per rehabilitim rruga e Shese, Lagja Poda, Bashkia Librazhd . 2,592,590 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 2,461,644.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i ujesjellesit te Fshatit Prevalle, Njesia Administrative Lunik 1,326,797 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 1,314,064.00

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data