Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qeverisja Vendore Fier 43 72 3,140,096,429 61 2,613,016,141 2,449,365,795

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njėsisė sė Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fier Ndertim Ujesjellesi ne DMA 6 dhe Ujesjellesi i zones Afrim i Ri - Shkolla Bujqesore, Fier 399,856,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndertim i shkolles 9-vjeēare ne fshatin Darezeze 32,100,663 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 24,144,467.00
Qeverisja Vendore Fier Shpim pusi per tregun e gjese se gjalle, Njesia Administrative Mbrostar, Bashkia Fier 5,045,935 Lidhur Kontrata A.K.M 5,003,000.00
Qeverisja Vendore Fier Shpim pusi per tregun e gjese se gjalle, Njesia Administrative Mbrostar, Bashkia Fier 5,045,935 Rishpallje e Anuluar
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i shkolles se Mesme Jovan Ndreko fshati Libofshe Nj. Adm. Libofshe 21,841,709 Lidhur Kontrata BEAN 17,186,707.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i shkolles 9-vjeēare ’Pinellopi Pirro’ 34,828,213 Lidhur Kontrata Kola Invest SHPK 26,797,903.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i kanalit ujites, dega Fier 34,504,937 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 24,108,813.00
Qeverisja Vendore Fier Permiresimi i kushteve te banimit ne komunitetin Rom 20,327,617 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Shpim pusi dublant Nr 3 B Kafaraj 2,806,000 Lidhur Kontrata A.K.M 2,614,750.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i KUZ ne lagjen Mbrostar Ura Fier 22,255,567 Njoftuar Fituesi Spektri SHPK 14,678,345.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilimi i fasadave te objekteve ne akset kryesore te qytetit Fier 11,716,374 Lidhur Kontrata FLED SHPK 8,086,324.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i shkolles 9-vjeēare Anastas Laska, fshati Libofshe, NJ.A Libofshe, Fier 26,533,556 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 17,975,861.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i varrezave te deshmoreve te kombit 5,845,211 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 4,149,005.00
Qeverisja Vendore Fier Furnizim Vendosje Panele Fotovoltaik me shtylla per ndricim publik 162,498,000 Lidhur Kontrata ELAL COM SHPK & BE-IS SHPK 157,464,000.00
Qeverisja Vendore Fier Vendosje impiante gazi ne kuzhinat e kopshteve, ēerdheve e shkollave 1,821,035 Lidhur Kontrata K.M.K 1,733,270.00 
Qeverisja Vendore Fier Ndertim i Ujesjellesit Varibop NJA Cakran 30,526,539 Lidhur Kontrata ALUERA SHPK & Llazo SHPK & A.K.M 28,987,310.00
Qeverisja Vendore Fier Rritja e eficences se energjise ne godinen e bibliotekes publike Dritero Agolli 6,851,939 Lidhur Kontrata B93 II 5,001,028.00
Qeverisja Vendore Fier Permiresimi i kushteve te banimit ne komunitetin Rom 19,052,320 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 15,658,461.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i shkolles artistike Jakov Xoxa Fier 34,070,544 Lidhur Kontrata Kola Invest SHPK 31,838,060.00
Qeverisja Vendore Fier Ndėrtim i Ujėsjellėsit tė fshatit Kraps NJA Portez 28,773,935 Lidhur Kontrata BEAN 25,122,527.00
Qeverisja Vendore Fier Ndertim i Ujėsjellėsit Patos-Fshat NJA Portez 16,452,832 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 12,999,457.00
Qeverisja Vendore Fier Furnizim vendosje peme dekorative dhe te ndryshme 6,660,600 Lidhur Kontrata KAJMAKU SHPK 6,637,120.00
Qeverisja Vendore Fier Shpim i pusit dublant Nr.19 Kafaraj 111,200 Lidhur Kontrata +Shtesė A.K.M 110,000.00
Qeverisja Vendore Fier Ndertim depo uji ne NJA Cakran, fshati Cakran 7,726,229 Lidhur Kontrata CAUSHI SHPK 5,028,172.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje Riparim tė objekteve tė Sh.a Ujėsjellės Kanalizime Fier (Kulla Seman Pjesa e Siperme) Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndertimi i ambienteve sportive ne shkollen Janaq Kilica, Andon Xoxa dhe Naim Frasheri Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndertimi i ambienteve sportive ne shkollen Janaq Kilica, Andon Xoxa dhe Naim Frasheri Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Shpim i pusit dublant Nr.19 Kafaraj 2,335,806 Lidhur Kontrata A.K.M 2,252,000.00
Qeverisja Vendore Fier Furnizim vendosje filtra per riciklimin e ujit te shatervanit ne parkun qendror te qytetit 785,060 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Shpim i tre puseve dublan ne Libofshe 7,162,305 Lidhur Kontrata A.K.M 6945543.75

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data