Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
54 188 312 88,009,163,704 267 61,983,085,692 52,019,462,507

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksioni i Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit Qytetit Patos Loti II. 608,941,395 Njoftuar Fituesi "AGBES CONSTRUKSION" SHPK & "LALA" SHPK 596,422,234.94
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Ndertim i ujesjellesit Bajze, Bashkia Malesi e Madhe 322,871,752 Njoftuar Fituesi "NIKA" SHPK & "NDREGJONI" SHPK 322 507 370
Qeverisja Vendore Vlorë Ndertim i Ujesjellesit ne Rrugen Transballkanike Vlore Bashkia Vlore 150,000,000 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 139,116,725
Qeverisja Vendore Sarandë Rikonstruksion i ujesjellesit Ksamil(Depo+Rrjeti shperndares-lagja nr.3 dhe nr.4) 131,208,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tepelenë “Rikonstruksion i rrjetit të jashtëm dhe të brendshëm të ujësjellësit në fshatin Progonat”dhe “Rikonstruksion i rrjetit të jashtëm dhe të brendshëm të ujësjellësit në fshatin Sinanaj, Dhëmblan ,Bashkia Tepelenë” 111,118,889 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Bulqizë Rehabilitimi i Kanalit ujites Tuçep, Bulqize. 108,121,667 Njoftuar Fituesi EURO-ALB 107 991 769
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertim Rrjeti shperndares i fshatrave Gjorice si dhe ndertim depo Uji-faza II 191,666,667 Njoftuar Fituesi EGLAND SHPK 191 150 846
Qeverisja Vendore Tiranë Rijetësimi i Piramidës Tiranë 1,694,847,651 Njoftuar Fituesi Fusha Shpk & Edil-al -it Shpk 1,254,094,432.09
Qeverisja Vendore Kolonjë Ndertim i ujesjellesit Erseke dhe te disa fshaterave Faza e Dyte nga burimet e Kozelit. 416,963,458 Njoftuar Fituesi A. N. K. 415,587,507.76
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Rrjeti jashtëm dhe brendshëm, njësia administrative Cukalat, Bashkia Ura Vajgurore 201,420,870 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 200,412,476
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 119,309,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i" 5 (pese)Segmenteve Rrugore fshati Gri,Bujan,Cerrnice,Tropoje(2)" 343,905,073 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i rruges Jusuf Gervalla 122,741,457 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA 76,447,983
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertim ujesjellesi per fshatrat Linas, Kamunah, Mollas dhe Dasar, NjA Mollas, Bashkia Cerrik 283,457,911 Njoftuar Fituesi "VIANTE KONSTRUKSION" Shpk & "FUSHA" Shpk & "EURO-ALB" Shpk 281.115.515
Qeverisja Vendore Mat Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë i qytetit Burrel, të fshatrave të njësisë administrative Derjan dhe Rukaj -Loti 1 561,354,044 Njoftuar Fituesi “EVEREST” Sh.p.k & “EDICOM” Sh.p.k 557 546 953
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale higjeno-sanitare 140,364,176 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Sherbimi i pastrimt, gjelberimit, mirembajtje e varrezave publike dhe dekori i qytetit 105,885,870 Njoftuar Fituesi KURORA SHPK 99899373.205
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit) 7,609,926,518 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale për mbrojtjen personale nga Covid-19 151,450,830 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Ujesjellesi i Mokres Faza e I, Bashkia Pogradec 125,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Ujesjellesi -Zona e Ujit te Ftohte dhe Lungomares Rrapi Uji i Ftohte - Shkolla e Marines 535,010,923 Lidhur Kontrata GENER 2 & 4 - AM Shpk 528,480,960.00
Qeverisja Vendore Durrës Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres 103,882,966 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Devoll Ujesjellesi i Jashtem dhe i brendshem fshati Sinice, Cete, Miras Qyteze Njesia Administrative Miras, Bashkia Devoll 150,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektimi i ndërtimit të infrastrukturës publike Njesia administrative nr 6,Zona Kombinat. (Programi i Rindërtimit) 101,079,159 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Rikonstruksion me riveshje te kolektoreve ne ITUND, instalim makinerie ne stacionet ekzistuese dhe pastrim kolektori ne zonen e qytetit, Bashkia Durres” 103,882,966 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mallakastër Rikonstruksion i rrjetit shperndares te qytetit Ballsh 421,842,119 Njoftuar Fituesi “ERGI” Shpk & “2 T” Shpk & “SHKELQIMI 07” Shpk & “BE-IS” Shpk 416,094,749
Qeverisja Vendore Tiranë Spostim rrjet ujesjellesi dhe kanalizime ne funksion te objektit: ’’Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja, Loti 1’’. 238,693,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Loti 9: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne zonen e shkembit te Kavajes, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 105,008,786 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Loti 8: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Segmentit te rruges Pavaresia- Duna-Barjam Curri- Kanali ujrave te larta- segmeti rruges Pavaresia- vija bregdetare e plazhit Hotel Adriatik -Kavalishenca në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 117,165,067 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Loti 7: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Segmentit te rruges Pavaresia- Duna-Barjam Curri- -Kanali ujrave te larta - Kepi Rodonit- Autostrada Durres-Tirane - Vija bregdetare ura e Dajlanit në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 100,647,484 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data