Open Procurement Albania

Mbikqyrje Reabilitimi kanalit KUL F.II dhe KUL F.III

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Mbikqyrje Reabilitimi kanalit KUL F.II dhe KUL F.III
Nr. Reference REF-34065-08-22-2019
Vlera / Fondi Limit 1 002 082,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-08-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 06-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues ZENIT&CO SHPK
ARENA MK SHPK
G B Civil Engineering SHPK
STUDIO SERVICES “ K-SA " & REAN 95 SHPK
ISTITUTI DEKLIADA –ALB SHPK
NOVATECH STUDIO SHPK
M.A.K Studio SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARENA MK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 894 832,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1073798
  Data e lidhjes se kontrates 07-02-2020
  Kohezgjatja e kontrates 100 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.

  Është paraqitur ankesë nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “STUDIO SERVICES “ K-SA”& REAN 95” me nr.13648/1 prot, date 02.10.2019.
  Është paraqitur ankesë nga ofertuesi G B Civil Engineering me nr.13648/2 prot, dt.02.10.2019.
  Ka marrë përgjigje: në datë 07.10.2019 me shkresën e Komisionit të Shqyrtimit të Ankesave nr. 13648/5 prot, i cili vendosi refuzimin e ankesës së B.O.E “STUDIO SERVICES “ K-SA”& REAN 95”, lënien në fuqi të Vendimit të KVO-së.
  Në datën 14.10.2019 ankimuesi ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik dhe me datën 29.10.2019, ka paraqitur pranë K.P.P një kërkesë me anë të së cilës kërkon të heqë dorë nga ankesa e bërë.
  Ka marrë përgjigje me Vendim të Komisionit te Prokurimit Publik nr. 684/2019 datë 29.10.2019 protokolluar me tonën nr. 16498 datë 01.11.2019 i cili vendosi: Të përfundojë procedimin administrativ për procedurën e prokurimit me Nr.REF-34065-08-22-2019.
  Ka marrë përgjigje: me shkresen nr. 13648/12 prot, datë 16.10.2019, me shkresë nr. 13948/18 prot, date 14.11.2019 ku është refuzuar ankesa e bërë G B Civil Engineering, lihet në fuqi Vendimi i KVO-së.
  Në datën 21.11.2019 ankimuesi ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik.
  Ka marrë përgjigje me Vendim te Komisionit te Prokurimit Publik nr. 750 / 2019 datë 02.12.2019 protokolluar me tonën nr.13648/19 datë 04.12.2019 i cili vendosi: Të mos pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “GB Civil Engineering” Shpk.

  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. ZENIT&CO SHPK
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Ofertuesi ZENIT&CO me vlere te ofertes 876’957 lekë, është nën vleren minimale të lejuar sipas VKM nr.354 date 11.05.2016 "Për miratimin e manualit të tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”.

  2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë STUDIO SERVICES “K-SA”& REAN 95 Shpk
  Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim të kerkuara në dokumentat e tenderit.

  3. ISTITUTI DEKLIADA - ALB Shpk
  Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim të kerkuara në dokumentat e tenderit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.06 - Dt.17-02-2020
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data