Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit Qytetit Patos Loti II.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit Qytetit Patos Loti II.
Nr. Reference REF-68137-08-10-2020
Vlera / Fondi Limit 608 941 395,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "AGBES CONSTRUKSION" SHPK - "LALA" SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 596,422,234.94
  Data e shpalljes se fituesit 20-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar si më poshtë:
  1. Shoqëria G.P.G Company” Shpk
  Kishte mangesi te dokumentave ligjore sipas kritereve te vendosura nga Autoriteti Kontraktor si me poshte:
  a-. Piken 6 - 2.3.1 - Tek kriteret e vecanta te kualifikimit lidhur me punen e ngjashme, ju nuk e realizoni vleren e vendosur te kriteret e vleresimit.
  b-. Piken 9- 2.1a - Operatori ekonomik duhet te kete te punesuar si drejtues teknik stafin inxhinierik.
  C- Pika 10- Operatori duhet të jetë i pajisur me licensë për grumbullim, transportim dhe riciklimin e mbetjeve jo të rrezkikshme, kodi III.2.B Ju nuk keni këtë Licensë me kodin III.2.B por III.1.B.
  d- Pika 11- për dëshmitë e mjeteve dhe pajisjeve teknike.
  -e. Pika 16– Operatori duhet të ketë në stafin e tij 1 ekspert zjarrëfikës, ju nuk e keni këtë punonjës.
  f- Pika 26– Mungon grafiku i punimeve.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "AGBES CONSTRUKSION" SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "AGBES CONSTRUKSION" SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "AGBES CONSTRUKSION" SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "AGBES CONSTRUKSION" SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LALA" SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LALA" SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LALA" SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "LALA" SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data