Open Procurement Albania

Hartimin e projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore, në Bashkinë Kurbin. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues
Objekti i Tenderit Hartimin e projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore, në Bashkinë Kurbin. (Programi i Rindërtimit).

Burimi i Financimit: Në zbatim të VKM-së Nr. 650, datë 13.08.2020 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e hartimit të projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore, në Bashkitë Tiranë dhe Kurbin”.
Nr. Reference REF-71380-09-11-2020
Vlera / Fondi Limit 56 930 280,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE “NG STRUCTURES” SHPK & “ARENA MK” SHPK.
2. BOE “A.SH. Engineering” SHPK & “XH&MILER” SHPK & “NET-GROUP” SHPK.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “NG STRUCTURES” SHPK - “ARENA MK” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 56,830,280
  Data e shpalljes se fituesit 15-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë :
  1. BOE “NG STRUCTURES” SHPK & “ARENA MK” SHPK.
  2. BOE “A.SH. Engineering” SHPK & “XH&MILER” SHPK & “NET-GROUP” SHPK.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Në fazen tjetër të procedurës kanë qenë pjesëmarrës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. BOE “NG STRUCTURES” SHPK & “ARENA MK” SHPK.- Vlera: 56,830,280 lekë pa TVSH.
  Vleresimi ne pikë - 100 Pikë
  2. BOE “A.SH. Engineering” SHPK & “XH&MILER” SHPK & “NET-GROUP” SHPK. -Vlera: 56,880,380 lekë pa TVSH.
  Vleresimi ne pikë - 94.58 Pikë
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NG STRUCTURES” SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARENA MK” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-71380-09-11-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm NR.71 - DATE 14.09.2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 87 datë 15 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 "Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore"

  VENDIM Nr. 562, datë 15.7.2020 - "PËR PËRDORIMIN E FONDIT TË RINDËRTIMIT, MIRATUAR NË BUXHETIN E VITIT 2020, PËR FINANCIMIN E RIKONSTRUKSIONIT OSE TË RIPARIMIT TË BANESAVE INDIVIDUALE, TË NJËSIVE TË BANIMIT NË NDËRTESA (PALLAT), SI DHE MJEDISEVE NË BASHKËPRONËSI OSE TË PËRBASHKËTA NË NDËRTESA (PALLAT), NË BASHKITË KURBIN, SHIJAK DHE DURRËS”.

  Vendim i Këshillit të Ministrave nr. 650, datë 13.8.2020 "Për përdorimin e fondit të rindërtimit, miratuar në buxhetin e vitit 2020, për financimin e hartimit të projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore osedëmtime shumë të rënda jostrukturore, në bashkitë Tiranë dhe Kurbin"”.

  "DETYRE PROJEKTIMI ”.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data