Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
17 G.P.G. COMPANY SHPK 37 3,448,384,251 37 3,448,384,251 3,264,248,826

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20590, 22363, 20402, 19065, 19659, 21258, 21167, 47053, 38766, 19068, 21281, 22369, riforcimi i banesës individuale në njësinë administative Manëz të Xhelal Sefa (Programi i Rindertimit) 412,792,063 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 409,898,699.00
Qeverisja Vendore Lezhë RINDERTIMI I “URES SE ZEZE” MBI LUMIN “DRIN” DHE REHABILITIMI I RRUGES “INXHINIER GJADRI”, LEZHE (Programi i Rindertimit) 290,013,771 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 285,604,492.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitim i tubacionit të dërgimit nga Stacioni Virovë – Depo 2500 m³ ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes “18 Tetori” (Unaza Lushnje – Autostradë) ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes Karbunarë, Bashkia Lushnje 252,439,863 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 250,905,465.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi i Shkollës 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin (Programi i Rindërtimit) 196,872,127 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 196,851,127.00
Qeverisja Vendore Lushnje ”Blerje Asfaltobetoni (Furzimi – Vendosje )”– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 30 muaj” 99,952,390 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 97,544,264.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesa kontrates me objekt Rikonstruksion rrjet kanalizimi ne Rrugen e Elbasanit 18,091,920 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 18,091,920.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion rrjet kanalizimi ne Rrugen e Elbasanit 195,898,534 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 155,107,113.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese kontrate per objektin: Rehabilitim i aksit Mbikalim – Kombinat 15,785,615 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 15,785,615.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje Çakulli Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Çakulli Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj 13,942,500 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 12,655,500.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje Asfaltobetoni dhe Prajmer Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera te makinerive per shtrimin e asfaltit, Ndermarja Pasurise Publike Lushnje Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 700,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Asfaltobetoni dhe Prajmer Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj 33,325,000 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 32,030,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Nderhyrje ne Infrastrukturen e Rruges Andrea Papaj,Degezimi 1,Degezimi 2 22,083,346 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 19,270,476.00
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje me qera te nje makine asfaltshtruese 499,317 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 489,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i aksit Mbikalim-Kombinat 248,074,496 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 194,686,695.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksioni i ambienteve te brendshme te stadiumit 4,997,876 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 4,893,940.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i Shkollës 9-vjeçare Krutje 53,150,081 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 52,442,290.00
Qeverisja Vendore Konispol Rijetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 65,697,705 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 64,665,200.00
Qeverisja Vendore Finiq Rikualifikim urban i sheshit Livadhja - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 51,682,705 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 48,127,941.00
Qeverisja Vendore Lushnje Ndërhyrje emergjente në banesat e komunitetit ROM dhe Egjyptian 12,491,582 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 10,042,442.00
Qeverisja Vendore Kukës Sistemim asfaltim i unazës së qytetit Kukës, karburant i vjetër - stacioni për Morinë - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 81,039,832 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 79,888,695.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksioni i rrugës në fshatin Gramsh, Njësia Administrative Dushk 47,175,418 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 44,693,697.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i Rrugës “Unaza”.Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 123,497,000 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 122,662,370.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksion i rrugës Ago Celi dhe Rrugës së Re , Rikonceptim i palestrës së lagjes 15 Shtatori. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 117,568,904 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 117,059,057.00
Qeverisja Vendore Peqin Shtesë Kontrate: Rehabilitim urban i sheshit pranë Bashkisë Peqin 1,052,266 Lidhur Kontrata +Shtesë G.P.G. COMPANY SHPK 1,052,265.00
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje mjeti 3,359,166 Rishpallje me Lidhje Kontrate G.P.G. COMPANY SHPK 3,349,000.00
Qeverisja Vendore Poliçan Rikonceptim dhe Rikonstruksion i Hyrjes se Qytetit Polican - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 61,008,900 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 50,319,733.00
Qeverisja Vendore Delvinë Rijetesimi i sheshit te qendres Delvine - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 111,221,000 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 108,383,112.00
Qeverisja Vendore Peqin Rehabilitim Urban i Sheshit prane Bashkise Peqin - Financuar nga Buxheti i Bashkise Peqin 5,798,690 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 5,288,180.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data