Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Durrës 151 362 11,017,446,491 313 9,979,372,448 7,940,651,454

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Përforcim terreni nga rrëshqitja në zonën NJ.A Nr. 2 Nr. 4 Ishëm 6,655,937 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 4,618,119.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit fushë-kuqe 37,472,278 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitim Shëtitores Taululantia (loti III) 16,956,401 Njoftuar Fituesi MF INVEST GROUP & MANE/S 12,692,156.00
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Njoftuar Fituesi GRIALD & R. S. & M shpk 14,287,300.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion ne Rruge ne Nja Rrashbull 8,280,660 Rishpallje me Lidhje Kontrate KOMBEAS SHA 5,661,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndërtim puse duplikant,rrethim dhe pastrim të puseve ekzistuese në zonën e shërbimit të shoqërisë rajonale UK durrës 50,000,000 Lidhur Kontrata AKM shpk & Alba Konstruksion shpk & A.SH. Engineering shpk 49,200,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitimi i ndricimit te akseve rrugore 41,611,645 Lidhur Kontrata “BEQIRI” shpk & “B93 II” shpk &“B-93” shpk 34,282,500.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne fshatin Shenavlash, Nj.Adm.Rrashbull, Bashkia Durres 128,297,162 Lidhur Kontrata KUPA SHPK 122,853,852.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne lagjen Karroqerre, lagjen Rexhep, lagjen Vllazerim dhe Fshatin Pjeze, Nj. Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak 81,032,627 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 75,894,265.00
Qeverisja Vendore Durrës Rindertimi i Qendres Rinore Multifunksionale Durres 9,425,926 Lidhur Kontrata “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k 7,969,694.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion Rruge ne Nja Ishem 16,666,597 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 14,751,950.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruge ne Nja Katund i Ri 16,666,285 Lidhur Kontrata Caushi M 11,512,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruge ne Nja Sukth 16,596,320 Lidhur Kontrata K.M.K 12,492,900.00
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitim Rruga e Deshmoreve, segmenti nga kryqezimi me rrugen Mujo Ulqinaku tek Stacioni I Treni 50,401,601 Lidhur Kontrata Ed Konstruksion SHPK 40,034,813.00
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitimi i zonës që preket nga zgjerimi territorial i varrezave të qytetit të Durrësit 240,000,000 Lidhur Kontrata BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 231,059,829.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion te rrugeve ne qytet 41,567,027 Lidhur Kontrata VARAKU.E SHPK 30,557,390.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion shkolla MB “Besnik Hidri” Shenvlash 46,629,688 Lidhur Kontrata MF INVEST GROUP 36,702,304.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksione të ambienteve të institucioneve arsimore 16,610,314 Lidhur Kontrata “RSM Company” 12,464,602.00
Qeverisja Vendore Durrës FV ndricim rruga “Bajram Tusha” L.14 Shkozet 8,501,974 Lidhur Kontrata Caushi M 6,591,800.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikualifikim hapesira publike në Lagjen nr.13 dhe nr.6 21,144,868 Njoftuar Fituesi K.M.K & Caushaj M 15,633,895.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksioni i Qendres Kulturore te femijeve Durres 106,262,235 Rishpallje me Lidhje Kontrate GJIKURIA SHPK 103,989,213.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion shkolla "Dom Nikoll Kaçorri 53,286,043 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 38,025,270.00
Qeverisja Vendore Durrës “Rikonstruksion pjesor i rrjetit të ujësjellësit në Bashkinë Durrës”. 99,965,370 Lidhur Kontrata BALILI KONSTRUKSION&I.D.K KONSTRUKSION SHPK 99,321,177.00
Qeverisja Vendore Durrës “Fv Ndricim Rruga "Rrota E Kuqe", L.13, Plazh” 2,604,366 Lidhur Kontrata T&XH 1,976,200.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndertim kanali Kuz ne rrugen Gjergj Balsha 11,666,297 Lidhur Kontrata “RSM Company” 8,742,330.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion Rruga Leke Dukagjini Rrashbull 7,083,276 Lidhur Kontrata K.TURJA SHPK 5,377,600.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndriçimi rruges “Mars91” paralel me murin e Portit 22,244,000 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 19,832,650.00
Qeverisja Vendore Durrës Sistemim KUB ne rrugen Taulantia 36,666,667 Lidhur Kontrata ADRIATIK shpk 35,762,900.00
Qeverisja Vendore Durrës “Fv Ndricim Rruga "Haziz Shkupi", L.14, Shkozet" 3,352,057 Lidhur Kontrata T&XH 2,604,400.00
Qeverisja Vendore Durrës “Fv Ndricim Rruga "Asti Gogoli", L.14, Shkozet" 5,382,900 Lidhur Kontrata T&XH 4,127,700.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data