Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
36 62 294 140,700,369 133 58,937,686 61,893,280

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Grumbullim Boēe Pishe, Loti IX: ekonomia Poyjore: Dajē Velipoje 64 kv. 12,800 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Grumbullim Boēe Pishe, Loti VIII, Ekonomia Pyjore: Gomsiqe 490 kv 98,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Grumbullim Boēe Pishe, Loti VII, ekonomia Pyjore: Gjadėr Mnele nė sasi prej 4173 kv 834,600 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Loti VI, Nxjerrje rrėnje shqope, ekonomia pyjore: Vig nė sasi prej 447 kv 44,700 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i Bimėve MET: loti V, Ekonomitė Pyjore: Karme, Gomsiqe, Vig , Gjadėr Mnele ,Shllak e Shllak 2 nė llojet shėrbele,Trumzė dhe lisėn nė sasi prej 400 kv 78,130 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim i Frutave tė Gėshtenjės: Loti IV, Ekonomia Pyjore Temal nė sasi prej 115 kv 57,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim i Frutave tė Gėshtenjės: Loti III, Ekonomia Pyjore: Shllak 2 ne sasi prej 813 kv 406,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim i Frutave tė Gėshtenjės: Loti II, Ekonomia Pyjore: Rosek Drisht nė sasi prej 94 kv 47,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullim i Frutave tė Gėshtenjės: Loti I, Ekonomia Pyjore: Shllak 1 ne sasi 435 kv 217,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Grumbullim Boēe Pishe, loti VIII, ekonomia Pyjore: Prruemos Shėldi nė sasi prej 205 kv 13,441 Local Unit Shkodėr Ankand i shpallur
Vjelje e grumbullim i bimeve MET, loti V, Ekonomitė Pyjore Rosek Rrjoll, Rosek Drisht, Lugina e Kirit, sherbele dhe trumze 400 kv 11,797 Local Unit Shkodėr Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullimi Frutave tė Gėshtenjės: Loti IV,Ekonomia Pyjore Lugina e shalės ne sasi prej 400.2 kv 65,569 Local Unit Shkodėr Ankand i shpallur
Vjelje e Grumbullimi Frutave tė Gėshtenjės: Loti II, Ekonomia Pyjore Lugina e Kirit 1562.3 kv 255,967 Local Unit Shkodėr Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i degėzave tė cėrmėndellit 49,000 Local Unit Mallakastėr Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i degėzave tė mares 105,000 Local Unit Mallakastėr Ankand i shpallur
Shitje per Skrap: Mjete te dala jashte perdorimit 4,199,990 Local Unit Berat Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i boēeve tė pishės sė butė 108,200 Local Unit Mallakastėr Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim e degezave te dafines 63,000 Local Unit Mallakastėr Ankand i shpallur
Vjelje e degėzave tė xinės nė fondin pyjor Povėl dhe Rromės 41,400 Local Unit Mallakastėr Ankand i shpallur
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 3 - Polis 20,000 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data