Open Procurement Albania

Rikonstruksion i Rrugeve te Lagjes siper Stacionit te Trenit, ne Qytetin e Rrogozhines , faza e pare

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Rrogozhinë
Institucioni Prokurues Bashkia Rrogozhine
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Rrugeve te Lagjes siper Stacionit te Trenit, ne Qytetin e Rrogozhines , faza e pare
Nr. Reference REF-49311-02-05-2020
Vlera / Fondi Limit 91 666 666,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Boshnjaku-B Shpk & Bajrami-N Shpk & METEO Shpk & Pese Vellezerit Shpk
Biba-X Shpk & Gjikuria Construction Shpk
Elda-VL Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Boshnjaku-B - Bajrami- N shpk - METEO Shpk - Pese Vellezerit Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 91 568 615,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-04-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 109882338
  Data e lidhjes se kontrates 07/05/2020 00:00:00
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në date, 01-04-2020, Nr.1948/1 Prot, gjithashtu ka dhe nje Vendim Nr.146/2020, date 23.04.2020, te Komisionit te Prokurimit Publik, per lejimin e vazhdimit te metejshem te procedures se prokurimit ne fjale, nga Autoriteti Kontraktor.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. BOE: ”Biba-X”shpk & ”Gjikuria Construction” shpk

  I: Operatoret ekonomik nuk plotesojne kriteret e pergjithshme te kualifikimit :
  a.Operatoreve ekonomike nuk kane paraqitur marreveshje te noterizuar per krijimin e bashkimit te operatoreve ekonomike.
  b.Operatoret ekonomik nuk kane paraqitur as prokure te posacme te noterizuar ne funksion te bashkimit te operatoreve ekonomike.
  c. Operatori ekonomik Gjikuria figuron debitore ndaj organeve tatimore ne lidhje me pagimin e tatimeve dhe kontributeve te sigurimeve shoqerore.
  II: kriteret e vecanta te kualifikimit:
  a.Operatori ekonomik Gjikuria nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e taksvae vendore per ushtrimin e aktivitetit ne Bashkine Puke per vitin 2017.
  b. Operatori ekonomik Biba X nuk disponon piken N.P. -6 A te licences se zbatimit te punimeve ne ndertim.
  c. Eshte konstatuar se operatoret ekonomik nuk disponojne makineri bujqesore me goma me zogolature 60/80 sic eshte kerkuar ne piken 48 te deklarates se disponueshmerise se mjeteve.

  III. Komisioni i Vleresimit te Ofertave vendosi ta shpalle anomalisht te ulet oferten e operatoreve ekonomik “Biba-X” shpk dhe “Gjikuria”.

  2. Elda-VL Shpk

  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion ligjor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor-
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.26 - Dt.11-05-2020
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data