Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 ALSTEZO SHPK 39 71,825,380 39 71,825,380 56,228,979

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Riparim dhe mirembajte autoambulanca per nevoja te SRV 399,100 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 216,100.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Riparim dhe mirembajtje autoambulanca per nevoja te SRV 482,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 462,700.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Mirmbajtje, riparim dhe vendosje e pjeseve te kembimit per automjetet e Fondit 2,708,886 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 2,691,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier RIPARIM DHE MIREMBAJTJE AUTOMJETEVE 2,499,500 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 1,440,550.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 3 545 100 lek per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. 7,999,500 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 3 545 100 lek per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale . Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim i Mirembajtjes se Autoambulancave dhe Motorre -Gjeneratore ne SUT 3,800,000 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,688,200 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale . Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Riparim dhe mirembajtje automjetesh 1,666,667 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Marreveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Marreveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Riparim dhe mirembajtje automjeteve 2,499,750 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 2,479,800.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Marreveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shërbimi i riparimit dhe mirëmbajtjes së automjeteve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Marreveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 7,345,813 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 6,977,650.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim Mirmbajtje Autoambulanca te SUT per nje periudhe 12 mujore 1,416,667 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 1,388,550.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh 1,666,600 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,648,550.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shpenzime për mirëmbajtjen e automjeteve, për Spitalin Rajonal Fier 1,944,233 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 1,929,700.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Riparim automjetesh 1,249,950 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,091,680.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shërbimi i mirëmbajtjes se autoambulancave të shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT 1,391,710 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,384,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Riparime dhe shërbime të automjeteve - financuar nga Buxheti i shtetit 3,000,000 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 2,986,700.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Shtesë kontrate: Mirëmbajtje automjetesh për nevojat e fillimit të vitit 2017 457,900 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 457,900.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Servisi i automjeteve të QSUT-së për vitin 2017 1,274,427 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 998,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Riparime dhe mirëmbajtje të automjeteve për Spitalin Rajonal Vlorë - financuar nga Buxheti i shtetit 2,083,333 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 2,059,200.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Shtesë kontrate: Riparim, mirmbajtje dhe vendosje e pjeseve te këmbimit të automjeteve të Fondit për nevoja të fillim vitit 2017 2,471,920 Lidhur Kontrata +Shtesë ALSTEZO SHPK 2,471,920.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesë kontrate: Riparimi dhe Mirëmbajtja e Automjeteve 214,600 Lidhur Kontrata +Shtesë ALSTEZO SHPK 178,833.33
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesë Kontrate: Riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve 314,400 Lidhur Kontrata +Shtesë ALSTEZO SHPK 314,400.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Mirëmbajtje automjetesh 2,331,130 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 2,303,100.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shërbimi i mirëmbajtjes së autoambulancave të shërbimit të Urgjencës Ambulatore dhe SUT për vitin 2016 975,247 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 974,250.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Riparimi dhe mirëmbajtja e automjeteve për nevoja të Spitalit Rajonal Fier 1,081,300 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 1,073,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.