Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër 41 86 171,411,901 74 138,239,761 134,092,988

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër " Riparim Sistemi oksigjenimit te DSR Diber" 2,591,500 Lidhur Kontrata GTS SHPK 2,591,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje material imazherie për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 1,000,000 Lidhur Kontrata EGIAN MED  994,350.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër KITE PER LABORATORIN KLINIK-BIOKIMIK 2020 1,243,100 Lidhur Kontrata Distributor of Medical Devices Group 1,212,725.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër REAGENTE KIMIKE, KOAGULIMI & MATERIALE LABORATORI 1,556,900 Lidhur Kontrata Distributor of Medical Devices Group 1,526,920.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje goma autoambulancash 2 Njoftuar Fituesi  JUPITER GROUP  350,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private 9,487,854 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje ushqime koloniale , per nevojat e Spitalit Diber 1,100,000 Lidhur Kontrata ERDIS  1,073,180.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Mish vici cilesi e pare 1,601,250 Lidhur Kontrata ZIHNI GJURA 1,644,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Evadim i mbetjeve spitalore per nevoja te DSR Diber per vitin 2019 1,999,950 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 1,979,950.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Remontim ashensori te DSR Diber 1,600,000 Lidhur Kontrata DOPPLER -AL SHPK 1,600,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje buke gruri 1,000,008 Lidhur Kontrata Bashkim Elezi 990,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Djathe dhe Gjalpe 963,750 Lidhur Kontrata Shemsi Ngota 797,650.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Mirembatje autoambulanca per vitin 2019 per nevoja te DSR Diber 1,099,663 Lidhur Kontrata Sadik Hoxha & Lulzim Doci 1,068,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje lende djegese per ngrohje (pelet) per nevoja te Spitalit Rajonal Diber per vitin 2019 7,900,000 Lidhur Kontrata ARIAN –A shpk 7,800,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Rehabilitim i godines se Maternitetit dhe ndertim trau elektrik te Spitalit Rajonal Peshkopi 2,082,724 Lidhur Kontrata RADIKA 1,656,841.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Ushqime Koloniale 1,100,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Perime 681,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Veze te fresketa pule 119,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje Qumesht i fresket Lope 750,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 2: Reagente kimike 461,800 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 461,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 3: Materiale per Laboratorin 662,350 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 644,850.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 1: Kite Per Laboratorin 1,244,600 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1,216,540.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër " Ndertim linje ujesjellesi per furnizimin me uje te Spitalit Rajonal Diber " 2,600,320 Lidhur Kontrata VLLAZNIA NDERTIM I.S 2,568,740.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje material imazherie për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 1,808,500 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1,053,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi 6,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate NDREGJONI SHPK 5,970,356.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale te buta per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 1,000,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 SHPK 975,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale elektrike dhe hidraulike per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 1,000,000 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 SHPK 951,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 2,144,286 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të godinave dhe ambienteve rrethuese të Spitalit Rajonal Diber - Marreveshje Kuadër 5,702,589 Lidhur Kontrata KEVENJO 5,344,773.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër "Blerje mish viçi per vitin 2018" 1,249,841 Lidhur Kontrata ZIHNI GJURA 1,195,950.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.