Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje detergjentesh dhe materiale pastrimi per nevojat e QKKS Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje buke artikuj bulmetore artikuj ushqimore dhe fruta perime, mishi dhe nenprodukte te tij per nevojat e kopshteve çerdhes dhe konviktit 11,335,276 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 11,334,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale elektrike per riparimin e shkollave, kopshteve dhe erdheve Lidhur Kontrata 130,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kompjutera Lidhur Kontrata 380,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baneri me rstin e 100 vjetorit te Shkolles Bujqesore Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i Ujësjellësit të fshatit Kolonjë, Njësia Administrative Kolonjë, Lushnje. 2,145,610 Anuluar Procedura “EUROVIA shpknj” SHPK 1,808,100.00
Qeverisja Vendore Lushnje Shërbimi i Gjelberimit ne Bashkine Lushnje 14,798,079 Lidhur Kontrata GREEN FARM SHPK 14,354,999.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i Ujësjellësit të fshatit Matjan, Njësia Administrative Ballagat, Lushnje. 1,161,650 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Siguracion per mjetet e Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Printim dhe zarfim i faturave të ujit të pijshëm të Ujësjellës Kanalizime Lushnje sh.a Lidhur Kontrata Inpress SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Sigurimi i jetes per punonjesit e sherbimit te MZSH-se, Bashkia Lushnje. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale pastrimi dhe detergjentesh Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale hidraulike per mirembajtjen e shkollave, kopshteve dhe erdheve Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale te ndryshme ndertimi per rikonstruksionin e ambjenteve te shkollave kopshteve dhe erdheve Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Sherbim Dezinfektim 3D i ambjenteve te Institucioneve Arsimore Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale hidroizoluese dhe boj per rikonstruksionin e Institucioneve Arsimore si Shkollat, kopshtet dhe erdhet Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera mjetesh teknologjike per nevojat emergjente te Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje boje printerash dhe fotokopjeje per nevojat e Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale mbrojtse dhe dizinfektues sipas marreveshjes financiare me GIZ. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera mjetesh teknologjike per nevoja emergjente te Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale mbrojtse dhe dizinfektues sipas marreveshjes financiare me GIZ. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera mjetesh teknologjike per nevoja emergjente te Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Printim dhe zarfim i faturave të ujit të pijshëm të Ujësjellës Kanalizime Lushnje sh.a 1,800,000 Njoftuar Fituesi Inpress SHPK 1,320,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale dizinfektues sipas marreveshjes financiare me GIZ Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje vegla pune sipas marreveshjes financiare me GIZ . Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale dizinfektues sipas marreveshjes financiare me GIZ Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje vegla pune sipas marreveshjes financiare me GIZ . Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baneri per zhvillim aktiviteti Lidhur Kontrata DHIMITER VASI 14,400
Qeverisja Vendore Lushnje Realizimin e shrbimit t mirmbatjes s printerave per vitin kalendarik 2021 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Siguracion pr mjetin e MZSH-s, Bashkia Lushnje Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data