Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrata 1 Blerje e materialeve elektrike të ndryshme për nevojat e shoqërisë. Lidhur Kontrata FREDI ELECTRONIC
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrata 1 Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre për nevajat e shoqërisë. Lidhur Kontrata ALEN - CO
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gaz i lngshm pr gatim pr kopshtet, erdhet dhe konviktin e shkolles Mekanike Lidhur Kontrata “Përparim Agimi” 158,720
Qeverisja Vendore Lushnje Sherbim transport nxenesish per shkollat fillore qe jane mbyllur drejt shkollave 9-vjeare Qendrore Lidhur Kontrata 988,300
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Konteniere per nevojat e Bashkise Lushnje 2,975,693 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 2,889,030.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje dru zjarri per ngrohjen e shkollave dhe kopshteve Lidhur Kontrata Suela Hoxhaj 111,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje reagent pr kryerjen e analizave t ujit t pijshm Lidhur Kontrata ALBUJI 290,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Gazoil ( Nafte) per ngrohje per nevojat e shkollave te pajisura me kaldaje, dhe per mjetet e transportit te Q.A Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gaz i lngshm pr gatim pr kopshtet, erdhet dhe konviktin e shkolles Mekanike Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre për nevajat e shoqërisë. 12,477,930 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 11,932,600.00
Qeverisja Vendore Lushnje Sherbimi i pastrimit dhe grumbullimi i mbetjeve urbane ne Bashkine Lushnje 49,968,489 Lidhur Kontrata REJ 33,492,829.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gazoil per ngrohje per nevojat e shkollave te pajisura me kaldaje, dhe per mjetet e transportit te Q.A Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gazoil per ngrohje per nevojat e shkollave te pajisura me kaldaje, dhe per mjetet e transportit te Q.A Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje dru zjarri per ngrohjen e shkollave dhe kopshteve Lidhur Kontrata 89,990
Qeverisja Vendore Lushnje Marje me qera mjetesh teknologjike per nevojat e Bashkise Lushnje Lidhur Kontrata 929,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lnd djegse pellet pr ngrohje pr nevojat e shkollave t pajisura me kaldaj Lidhur Kontrata Oltjan Dautaj 299,760
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje e materialeve elektrike të ndryshme për nevojat e shoqërisë. 3,624,740 Njoftuar Fituesi FREDI ELECTRONIC 2,958,200.00
Qeverisja Vendore Lushnje Shrbimi i abonimit vjetor n Programin Financiar WEB,ne platformn Cloud Lidhur Kontrata KREATX 390,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kurora dhe buqeta me lule Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Objekt:Siguracion TPL,Kasko dhe Siguracion Udhtarsh pr mjetet e shoqeris pr vitin 2022 Lidhur Kontrata EUROSIG SHA 467,820
Qeverisja Vendore Lushnje Sherbim abonimi vjetor ne programin financiar Web, ne platformen Cloud Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “ Transport i Artisteve, Veteraneve dhe Klubit te Shumesporteve” Marrëveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj” 1,098,976 Njoftuar Fituesi TEMPO 1,035,920.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitim dhe mirembajtje e infrastruktures se kujdesit shendetsor paresor Toshkez 11,847,320 Njoftuar Fituesi ”NGRACAN 1934 ” shpk & “SHKELQIMI 07” shpk 8,414,782.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lodra per femijet per festen e Vitit te Ri Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndricimi dhe zbukurimi i Qytetit te Lushnjes Lidhur Kontrata ADVISION ALBANIA 450,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndertimi per nevojat e Institucionin te QKKS Lushnje Lidhur Kontrata BREGU COMPANY 120,000
Qeverisja Vendore Lushnje "Blerje boje priteri" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje flamuj shqiptar,flamuj me stemen e Bashkise etj Lidhur Kontrata 122,000
Qeverisja Vendore Lushnje Kolaudim punimsh pr objektin:Rehabilitimi i linjes Kryesore i linjes se furnizimit me uje nga Rrotondo e Grabianit deri ne stacionin e pompave Virove,Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i linjave të ujësjellësit të fshatit Matjan, Njësia Administrative Ballagat, Lushnje. 3,307,261 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data