Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikqyrje punimesh per tenderin me objekt: Ndertim i tregut te gjese se gjalle Bubullime, Lushnje. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje ”Blerje Betoni dhe Tombino (Furnizim-Vendosje)”– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj” 16,646,230 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK 15,786,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lende djegese pellet per ngrohje per nevojat e shkollave te pajisura me kaldaje Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 175,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lende djegese pellet per ngrohje per nevojat e shkollave te pajisura me kaldaje Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 175,000
Qeverisja Vendore Lushnje Loti – 1: Furnizim -Vendosje Servera dhe Sistem Storage për Ujësjellës Kanalizime Lushnje. Sh.a. 5,885,000 Lidhur Kontrata ATOM 5,491,900.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gaz i lngshm pr gatim pr kopshtet, erdhet dhe konviktin e shkolles Mekanike Lidhur Kontrata “Përparim Agimi” 153,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gaz i lngshm pr gatim pr kopshtet, erdhet dhe konviktin e shkolles Mekanike Lidhur Kontrata “Përparim Agimi” 153,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baterie per mjetet e Policise Bashkiake Lushnje Lidhur Kontrata ONI TRADE 22,500
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baterie per mjetet e Policise Bashkiake Lushnje Lidhur Kontrata ONI TRADE 22,500
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Siguracion TPL, Kasko, Siguracion udhtaresh per mjetet. Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Siguracion TPL, Kasko, Siguracion udhtaresh per mjetet. Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blereje me vler t vogel Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blereje me vler t vogel Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje ”Blerje Asfaltobetoni (Furzimi – Vendosje )”– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 30 muaj” 99,952,390 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 97,544,264.00
Qeverisja Vendore Lushnje Loti – 1: Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private i objekteve të shoqerisë. 42,410,935 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 42,151,380.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale kancelarie pr Qendrn e PAK, Bashkia Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale kancelarie pr Qendrn e PAK, Bashkia Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Ndërtimi i Ujësjellësit të fshatrave Stankarbunarë dhe Kashtëbardhë, Bashkia Lushnje. 119,243,366 Lidhur Kontrata AGBES CONSTRUKSION
Qeverisja Vendore Lushnje Shrbim interneti pr Bashkin Lushnje dhe ndrrmarrjet n varsi t saj pr vitin 2021 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 720,000
Qeverisja Vendore Lushnje Shrbim interneti pr Bashkin Lushnje dhe ndrrmarrjet n varsi t saj pr vitin 2021 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 720,000
Qeverisja Vendore Lushnje Rivitalizim i rrugeve te fshatit Krutje 41,666,626 Lidhur Kontrata “Beqiri” Shpk & “ Mateo” shpk 26,607,780.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale inerte dhe materiale ndërtimi për nevojat e shoqërisë. 8,513,767 Lidhur Kontrata LLAZO SHPK
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh për zbatimin e punimeve të objektit: “Ndërtimi i Ujësjellësit të fshatrave Stankarbunarë dhe Kashtëbardhë, Bashkia Lushnje”. 2,117,888 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje e dy automjeteve për nevojat e Sh.a Ujësjellës Kanalizime Lushnje. 1,200,000 Lidhur Kontrata AUTO-ALMET 1,200,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale inerte dhe materiale ndërtimi për nevojat e shoqërisë. 8,513,767 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK 70709 leke per njesi
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kancelarie per nevojat e Qendres Kulturore dhe Klubi i Shumesportit Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kancelarie per nevojat e Qendres Kulturore dhe Klubi i Shumesportit Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Loti – 2: Rikonstruksion i dhomës së Serverave të Ujësjellës Kanalizime Lushnje. Sh.a. 2,936,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale te ndryshme ndertimi per rikonstruksionin e ambjenteve te Konviktit te Shkolles Profesionale Mekanike Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale te ndryshme ndertimi per rikonstruksionin e ambjenteve te Konviktit te Shkolles Profesionale Mekanike Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data