Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Ndertim i urave me hapsire drite ne Karbunare per kalimin e qytetareve pr nevojat e Ndrmarja e Pasuris Publike Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Ndertim i urave me hapsire drite ne fshatin Ciflik per kalimin e qytetareve pr nevojat e Ndrmarja e Pasuris Publike Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Ndertim i urave me hapsire drite ne Karbunare per kalimin e qytetareve pr nevojat e Ndrmarja e Pasuris Publike Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Ndertim i urave me hapsire drite ne fshatin Ciflik per kalimin e qytetareve pr nevojat e Ndrmarja e Pasuris Publike Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pllaka rikonstruksion trotuari 4,165,380 Lidhur Kontrata GENERAL BETON 3,195,500.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lubrifikante (vaj graso filtra) 921,667 Lidhur Kontrata TOP-OIL 820,700.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gazoili për mjetet e Bashkise Lushnje dhe MZSH-se ” – Marrëveshje Kuadër me një operatorë ekonomikë - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. 4,658,436 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" Marzh i fitimit 5.5 %
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje me qera kamioni , transport dherash 1,250,000 Lidhur Kontrata Genti 001 1,233,470.00
Qeverisja Vendore Lushnje ” Sherbimi i pastrimit dhe grumbullimi i mbetjeve urbane ne Bashkine Lushnje” 31,409,034 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje "Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre” – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara me afat 12 muaj. 12,575,167 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lodra femijesh pr Qendrn e PAK, Bashkia Lushnje Lidhur Kontrata R.N.M 100,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje lodra femijesh pr Qendrn e PAK, Bashkia Lushnje Lidhur Kontrata R.N.M 100,000
Qeverisja Vendore Lushnje Ndertimi i murit mbajtes ne rrugen Hajdaraj, Nj. A. Golem 1,325,973 Lidhur Kontrata 2 N 1,125,500.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baterie per mjetet e Policise Bashkiake Lushnje Lidhur Kontrata Blerim Ajdinaj 22,500
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje baterie per mjetet e Policise Bashkiake Lushnje Lidhur Kontrata Blerim Ajdinaj 22,500
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikqyrje punimesh per tenderin me objekt: Ndertimi i murit mbajtes ne rrugen Hajdaraj, Nj. A. Golem Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi , riparim i mjeteve dhe blerje pjese kembimi dhe riparim sherbime 2,577,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikqyrje punimesh per tenderin me objekt: Ndertimi i murit mbajtes ne rrugen Hajdaraj, Nj. A. Golem Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Rikonstruksion i linjës kryesore të furnizimit me ujë nga stacioni i pompimit Gajde në stacionin e pompimit Toshkëz. 189,198,595 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Loti – 2: Shërbim shoqërim i vlerave monetare. 1,811,902 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 1,797,279.00
Qeverisja Vendore Lushnje Bleje vegla pune dhe unifroma pune Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Bleje vegla pune dhe unifroma pune Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale dhe mjete mbrojtse (COVID 19) pr Institucionin QKKS Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale dhe mjete mbrojtse (COVID 19) pr Institucionin QKKS Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje boje printerash dhe fotokopjeje per nevojat e Bashkise Lushnje Lidhur Kontrata ERJON HASKA 194,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje boje printerash dhe fotokopjeje per nevojat e Bashkise Lushnje Lidhur Kontrata ERJON HASKA 194,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kosha dhe stola per shetitoren dhe ambjentet e Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje kosha dhe stola per shetitoren dhe ambjentet e Bashkise Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje ”Blerje materiale elektrike”– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj” 24,999,970 Lidhur Kontrata HEST SHPK 20,565,900.00
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikqyrje punimesh per tenderin me objekt: Ndertim i tregut te gjese se gjalle Bubullime, Lushnje. Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data