Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 342 1,123 5,531,234,520 827 4,885,794,089 4,033,056,275

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërtimi i murit mbajtës përgjatë pallateve në lagjen Kongresi i Lushnjes” 3,686,231 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Trajtim ushqimor me rastin e përvjetorin e Çlirimit të Qytetit të Lushnjes Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje materiale hidraulike për nevojat e shoqërisë. 7,079,340 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Mur me pilota në rrugën Vëllezërit Frashëri” 5,010,674 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje me pilota në rrugën Ballagat-Hyzgjokaj” 3,886,328 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per nderhyrje ne infrastrukturen e rrugeve rurale 35,675,508 Lidhur Kontrata BI-SERVIS 24,966,580.00
Qeverisja Vendore Lushnje Koktej në kuadër të përvjetorit të Gjimnazit të Krutjes Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimi i mbetjeve urbane në Bashkine Lushnje” 39,535,611 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje ekran LEDwall me qira përvjetorin e Gjimnazit të Krutjes Lidhur Kontrata 50,000
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi + Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,499,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje materiale dhe vegla pune për Brigadën e Gjelbërimit ” Lidhur Kontrata Genti 001 450,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndërtimi, materiale inerte, tuba korrogato, profile metalike...etj, për nevojat e shoqërisë. 7,192,933 Njoftuar Fituesi SAM-ARS 2016 5,948,600.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje materiale dhe vegla pune për Brigadën e Gjelbërimit ” Njoftuar Fituesi GALACTIC GROUP
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale Hidraulike per rikonstruksionin e shkollave kopshteve dhe çerdheve Lidhur Kontrata AGRON BALUKJA 530,000
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje boje printeri” Lidhur Kontrata InfoSoft Office 160,000
Qeverisja Vendore Lushnje Ndërhyrje me pilota në rrugën Ballagat-Hyzgjokaj 3,886,328 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pllakash,rikonstruksion trotuaresh 4,165,033 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje cakull për rruget rurale 2,915,939 Njoftuar Fituesi Genti 001 2,399,160.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Transport i Artisteve, Veteraneve dhe Klubit te Shumesporteve” MarrëveshjeKuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj” 1,282,494 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Sigurimi i jetes per punonjesit e sherbimit te MZSH-se, Bashkia Lushnje Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugës Unazë e ish depos së duhanit” 28,725,352 Lidhur Kontrata ZDRAVO 21,084,614.00
Qeverisja Vendore Lushnje “ Sistemim, Asfaltim i segmentit rrugor “Taulla Sinani – Esma Dervishi ” 23,102,822 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 15,409,276.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. 3,825,350 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 3,610,900.00
Qeverisja Vendore Lushnje Printim dhe zarfim i faturave të ujit të pijshëm të Ujësjellës Kanalizime Lushnje sh.a 1,762,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “ Sistemim, Asfaltim i rrugës Jakov Xoxa dhe vazhdimi pas Unazës ” 17,499,987 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 10,000,021.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per rrethim me rrjete te fushes se sportit dhe minifushes se stervitjes 2,498,730 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 2,026,100.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje pllakash,rikonstruksion trotuaresh” 4,165,033 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh për tenderin me objekt: “Sistemim, asfaltim i segmentit rrugor Taulla Sinani – Esma Dervishi ” Njoftuar Fituesi " INDAY - 18 " 169,714.00
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh për tenderin me objekt: “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugës Unazë e ish depos së duhanit” Njoftuar Fituesi " INDAY - 18 " 216,478.00
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh per tenderin me objekt “Sistemim asfaltim i rrugës Jakov Xoxa dhe vazhdimi pas unazës” Njoftuar Fituesi A R G I 118,344.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data