Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti zjarrfikës 4,160,000 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 3,533,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Pompash Uji 4,500,000 Lidhur Kontrata VASAA SHPK 3,630,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Urbanizimi i bllokut të banimit në Lagjen Savër 37,499,623 Lidhur Kontrata 2 N 25,000,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Materiale Hidraulike 4,253,000 Lidhur Kontrata POWER INDUSTRIES 3,977,220.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjetesh teknologjike 14,046,667 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 13,860,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Loti 1: “Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike i objekteve me punonjes sherbimi dhe sisteme alarmi të sinjalizimit e vëzhgimi” 18,342,872 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 17,543,999.00
Qeverisja Vendore Lushnje Loti 2 : “Shoqerimi i Vlerave monetare” 1,076,688 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 1,050,919.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per infrastrukturen rurale 8,332,294 Lidhur Kontrata Genti 001 6,772,124.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Gazoili per nevojat e NPP dhe Bordit te Ujitjes dhe Kullimit dhe pastrimin e mbetjeve-Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara me afat 12 muaj 28,280,000 Lidhur Kontrata Nushi SHPK 28,280,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrate 1- Blerje Gazoili për Mjetet e Bashkise Lushnje dhe MZSH (Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj). Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 4,602,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Dhënie me qira të pasurive shtetërore në përdorim të Bashkisë Lushnje, me nr. 169/50, 169/12, 169/44, 169/9, 169/7, 169/45, 169/8 dhe 169/52 të ndodhura në ZK. 1020, fshati Allprenaj, Njësia Administrative Golem, siperfaqe 4,749 ha me qëllim per prodhimin e energjisë elektrike të rinovueshme, duke instaluar panele fotovoltaike. 6,000 Njoftuar Fituesi “5GX ENERGY” sh.p.k 28968 leke per ha
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje mjetesh me qera (asfaltoshtruese,rrul etj) 4,112,526 Lidhur Kontrata BIBA-X SHPK 4,097,532.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Gazoili për Mjetet e Bashkise Lushnje dhe MZSH (Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj). 4,602,064 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 4,602,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rindërtim i shkollës 9-vjeçare ‘Irakli Bozo’ - Golem 34,802,808 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 24,114,660.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti zjarrfikës 4,160,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 3,244,400.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rindërtim i rrugës Lasgush Poradeci segmenti pas përroit 33,215,643 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 20,000,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndertimi per rikonstruksionin e ambjenteve te shkollave, kopshteve dhe çerdheve 6,145,450 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 4,994,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitim Biblioteka “Të rinjtë për të rinjtë 11,674,390 Lidhur Kontrata SARDO SHPK 8,990,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike i objekteve me punonjes sherbimi dhe sisteme alarmi të sinjalizimit e vëzhgimi dhe Shoqerim i Vlerave monetare 19,313,404 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Shtrese asfaltobetoni 3cm 36,382,722 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 22,483,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues 2,916,000 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 2,911,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Shtrese binderi 4cm 34,370,268 Lidhur Kontrata “A E O T” sh.a 23,371,781.00
Qeverisja Vendore Lushnje Bitum 4,238,728 Lidhur Kontrata “A E O T” sh.a 3,179,046.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Kontenierë për Bashkinë Lushnje 4,161,300 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 3,567,660.00
Qeverisja Vendore Lushnje Migrimi i të dhenave, Zhvillimi i Sistemeve, Kalimi Cloud ,Mirëmbajtje Sistemesh, për nevojat e shoqërisë. 8,800,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje me qera kamioni transport dherash 1,249,842 Njoftuar Fituesi Genti 001 1,175,400.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje cakell,granil,stabilizant 1,970,580 Lidhur Kontrata GENERAL BETON 1,775,700.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makine teknologjike 7,750,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 7,300,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale elektrike 1,250,000 Lidhur Kontrata Naim Hysi 1,148,300.00
Qeverisja Vendore Lushnje Vegla pune + Uniforma 1,333,267 Lidhur Kontrata AMEL - E. Z 1,199,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data