Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 340 1,115 5,387,268,489 822 4,852,373,290 4,003,022,809

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Transport me rimorkiator Njoftuar Fituesi ATOPI 937,700.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje buke, artikuj bulmetore, artikuj ushqimorë dhe fruta perime, mishi dhe nënprodukte të tij për nevojat e kopshteve, çerdheve dhe konviktit 10,124,005 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 3,988,780.00
Qeverisja Vendore Lushnje Transport i Artisteve, Veteraneve dhe Klubit te Shumesporteve” Marrëveshje Kuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 1,999,463 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Konteniere për Bashkinë Lushnje 8,320,000 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 7,948,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues 2,916,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makine teknologjike 13,661,914 Anuluar Procedura "TIMAC” SHPK 12,885,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues 2,916,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”. Lidhur Kontrata Besnik Meçi 3,610,900.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Karburant per ngrohje nevojat e Shkollave te pajisura me kaldaje dhe per mjetet e Q.A 1,350,000 Njoftuar Fituesi Nushi SHPK 1,280,049.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare Skënder Libohova + shtesë anësore, Lushnje” 58,167,291 Lidhur Kontrata ZDRAVO shpk & TOTILA shpk 45,951,459.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërtimi i murit mbajtës përgjatë pallateve në lagjen Kongresi i Lushnjes” 3,686,231 Lidhur Kontrata Ngracan SHPK & Glavenica SHPK 3,499,230.00
Qeverisja Vendore Lushnje “ Rehabilitim i palestres së shkolles “Foto Puka ” 24,876,523 Lidhur Kontrata ZDRAVO shpk & TOTILA shpk 21,720,840.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per rikonstruksionin e Rr. "Advive" ne fshatin Gjuzaj, Njesia Administrative Ballagat 14,025,905 Lidhur Kontrata “A E O T” sh.a 13,329,839.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Rikonstruksion i rrugës Cekeve dhe Pajolli në fshatin Kashtëbardhë” 14,896,839 Lidhur Kontrata BEQIRI SHPK 10,743,708.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Rehabilitim i kanalit të ujërave të larta në lagjen Kongresi i Lushnjes” 14,878,811 Lidhur Kontrata 2 N 9,766,565.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Mur me pilota në rrugën Vëllezërit Frashëri” 5,010,674 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje me pilota në rrugën Ballagat-Hyzgjokaj” 3,886,328 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugëve Vasilika Gogu dhe Hysen Dervishi” 16,256,952 Lidhur Kontrata K.M.K & Caushaj M 9,520,833.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti veteshkarkues per rruget 2,817,833 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per sinjalistike rrugore 2,081,756 Lidhur Kontrata FREDI ELECTRONIC 1,591,500.00
Qeverisja Vendore Lushnje Materiale per rehabilitim kanalesh,ura,tombino 4,486,660 Lidhur Kontrata Genti 001 3,982,400.00
Qeverisja Vendore Lushnje Minikontrate 1- Blerje materiale ndërtimi, materiale inerte, tuba korrogato, profile metalike...etj, për nevojat e shoqërisë. Lidhur Kontrata SAM-ARS 2016 5,948,600.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërtimi i murit mbajtës përgjatë pallateve në lagjen Kongresi i Lushnjes” 3,686,231 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Trajtim ushqimor me rastin e përvjetorin e Çlirimit të Qytetit të Lushnjes Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje materiale hidraulike për nevojat e shoqërisë. 7,079,340 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Mur me pilota në rrugën Vëllezërit Frashëri” 5,010,674 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje me pilota në rrugën Ballagat-Hyzgjokaj” 3,886,328 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per nderhyrje ne infrastrukturen e rrugeve rurale 35,675,508 Lidhur Kontrata BI-SERVIS 24,966,580.00
Qeverisja Vendore Lushnje Koktej në kuadër të përvjetorit të Gjimnazit të Krutjes Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimi i mbetjeve urbane në Bashkine Lushnje” 39,535,611 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data