Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
18 SAER MEDICAL SHPK 117 122,144,601 116 120,519,031 91,588,838

Lista e tenderave


Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 2 :Blerje filma per skaner 400,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 400,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 1 : Blerje filma dhe solocione per Radiologjjine 683,334 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 673,950.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti IV Blerje kaseta filmash radiologjie, Spitali Korce 102,598 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 95 000 cmimi njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti II Blerje Filma radiologjike dhe solucione zhvilluese, Spitali Korce 1,461,260 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 19 000 cmimi njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti I Blerje Filma per Scanerin, e Spitalit Korce 1,555,440 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 38 880 cmimi njesi
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje materiale mjekesore per sherbimin e imazherise(filma dhe solucione) per nevoja te SRV. 3,374,780 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 37,680 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Filma dhe solucione 1,121,830 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 1,120,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Filma radiografie digitale 794,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 794,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore (filma dhe solucione) per Sherbimin e Imazherise ne QSUT 1,135,400 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 1,134,940.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1: Blerje filma dhe solucione per radiologjin Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 5 Set Skaneri 934,250 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 2500 leke per njesi.
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës BLERJE MATERIALE IMAZHERIE PËR SPITALIN RAJONAL DURRËS 1,250,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 856,140.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 57 : Mirëmbajtje e pajisjes Mikroskop, prodhuesi ZEISS/ ose ekuivalent 1,795,955 Rishpallje me Njoftim Fituesi SAER MEDICAL SHPK 1,795,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Furnizim me Filma grafie per imazherine e SUT 2,753,250 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 16,280 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 1 Filma dhe Solucion Grafie 652,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 624,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Materiale imazherie filma dhe solucione 1,493,810 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1,359,510.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë "Filma imazherie,material dhe solucione per imazherine "per nevoja te SRV 3,164,460 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 1: Blerje filma dhe solucione per radiologjin Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 18,650.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 2: Blerje filma skaneri 400,000 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 40,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 2: Blerje filma skaneri 400,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 40,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 1: Blerje filma dhe solucione per radiologjin 665,500 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 18,650.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Loti i pare: Blerje Filma per Scanerin, e Spitalit Korce - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj), per vitin 2019 38,667 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Loti i katert Blerje kaseta filmash radiologjie, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj), per vitin 2019 99,100 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Loti i dyte: Blerje Filma radiologjike dhe solucione zhvilluese, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj), per vitin 2019 24,250 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2- Filma radiografie digitale 472,800 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 47 280 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1- Filma dhe solucione 1,193,260 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 11 330 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje material imazherie për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 1,808,500 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1,053,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 2 Blerje Filma radiologjie dhe solucione zhvilluese 1,012,850 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 876,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 1 Blerje filma Scaneri 35x43 kuti X 100 1,353,345 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1,351,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 Blerje filma Scaneri 35x43 kuti X 100 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.