Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje 339 1,109 5,330,896,497 817 4,801,819,747 3,958,066,625

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 3,343,640 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Transport i Artisteve, Veteraneve dhe Klubit te Shumesporteve” MarrëveshjeKuadër - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 2,083,248 Lidhur Kontrata TEMPO 2,083,248.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje peme dekorative 2,496,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Mur me pilota në rrugën Vëllezërit Frashëri 6,631,710 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Studim Projektim Furnizimi me ujë i fshatrave Goricaj, Sopez, Senesa, Ferras, Mërtish, Këmishtaj, Spolate, Gradishte, Fier Seman, Gungas, Babunje, Babunje e re ne njesinë Gradisht 19,276,300 Lidhur Kontrata “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” Shpk & “PLAN-CONSULT” Shpk 18,000,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rindërtim i shkollës 9-vjeçare ‘Irakli Bozo’ - Golem 35,167,079 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 25,575,237.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kolaudim punimesh për tenderin me objekt: “Rindërtim i rrugës Lasgush Poradeci segmenti pas përroit” Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 35,145.00
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitim i godinës së palestrës në Krutje 12,841,591 Lidhur Kontrata “RSM Company” 9,172,416.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per investime ne infrastrukturen rrugore (rurale) 16,656,776 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 10,096,934.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mallra pjese kembimi 2,490,000 Njoftuar Fituesi TIRES-R “sh.p.k” 2,103,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje peme dekorative per lulishte 3,130,600 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Karburanti Gazoil D1(10PMM ULSD) 2,863,133 Lidhur Kontrata Nushi SHPK 2,812,587.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje peme dekorative per lulishte 3,130,600 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pajisje mobileri per shkollat e Arsimit baze shkolla 9-vjecare Skender Libohova 6,570,494 Lidhur Kontrata IGLI-SAND 4,059,600.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Matësa Uji dhe Rakorderi 8,553,626 Lidhur Kontrata ALEN - CO 7,907,390.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje boje akrilike (me pigment te kuq) Njoftuar Fituesi 2-MJ 315,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makineri grejder dhe rimorkiator 3,916,667 Rishpallje me Lidhje Kontrate G.P.G. COMPANY SHPK 3,835,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Punime ndërtimi në territorin e varrezave” 44,972,108 Lidhur Kontrata LLAZO SHPK 28,862,226.00
Qeverisja Vendore Lushnje Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor 41,665,916 Lidhur Kontrata L.T.E CONSTRUCTION 26,339,975.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Materiale K.U.Z me distinacion Rr. Komisariatit Lushnje 1,135,853 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 897,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh per tenderin me objekt “Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor” Njoftuar Fituesi MCE 319,402.00
Qeverisja Vendore Lushnje Dhënie me qera, me konkurrim publik, të pasurisë nr. 18/4, e llojit shesh, me sipërfaqe 2400 m2, ZK. 8571, lagjja “Kongresi Lushnjes”, në përdorim të Bashkisë Lushnje. Njoftuar Fituesi “FRIENDS” sh.p.k. 240000 leke ne muaj
Qeverisja Vendore Lushnje Shërbim Larje Pusesh 1,150,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Engineering Consulting Group 1,100,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Vegla Pune 4,384,611 Lidhur Kontrata Sahora sh.p.k 3,936,640.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjeti zjarrfikës 4,160,000 Lidhur Kontrata ZEQIRI SHPK 3,533,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Pompash Uji 4,500,000 Lidhur Kontrata VASAA SHPK 3,630,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Urbanizimi i bllokut të banimit në Lagjen Savër 37,499,623 Lidhur Kontrata 2 N 25,000,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Materiale Hidraulike 4,253,000 Lidhur Kontrata POWER INDUSTRIES 3,977,220.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje mjetesh teknologjike 14,046,667 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 13,860,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Loti 1: “Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike i objekteve me punonjes sherbimi dhe sisteme alarmi të sinjalizimit e vëzhgimi” 18,342,872 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 17,543,999.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data