Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 23 257 206,993,464 236 147,696,345 140,935,940

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Trajtimi i mbetjeve spitalore i ndarė nė 2 lote. Loti 2 - Asgjesimi i mbetjeve anatomo-patologjike 650,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Trajtimi i mbetjeve spitalore i ndarė nė 2 lote. Loti 1 - Trajtimi i mbetjeve infektive spitalore 13,747,200 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti III Autoanalizatori Hematologjik Maglum 800 5,814,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti II Autoanalizatori Hematologjik Besnesphera H32 938,280 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti I Reagente biokimike per autoanalizatorin biokimik SAT 450 4,000,300 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti VI Materiale Konsumi Per Laboratorin 1,262,502 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti V Reagente per Anatomine Pathologjike 794,300 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Kite dhe Reagent pėr laboratorėt spitalor i ndarė nė 6 lote. Loti IV Reagente per I-Chroma 5,345,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shėrbimi i rojeve private 8,054,649 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shpenzime pėr mirėmbajtjen e automjeteve, pėr Spitalin Rajonal Fier 1,944,233 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 1929700
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Dalteparine sodium, 5000 UI 5,322,720 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 5320000
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 3 - Ciprofloxacine, 500 mg 2,472 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1860
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 4 - Fluconazole 18,803 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 14800
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 7 - Blerje Progesterone, 25 mg - 1ml 48,600 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 48600
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 8 - Blerje Ranitidine, 150 mg 12,150 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 11700
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 9 - Blerje Amiodarone, 200 mg 605 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 602
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 10 - Blerje Atenolol, 100 mg 992 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 840
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 11 - Blerje Carvedilol, 25 mg 2,052 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1950
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 12 - Blerje Digoxin, 0.25 mg 4,968 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 4968
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 13 - Blerje Hydrochlorothiazide, 25 mg 181 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 140
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 14 - Blerje Nifedipine, 10 mg 29,484 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 28980
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 15 - Blerje Spironolactone, 25 mg 2,268 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 2040
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 16 - Blerje Diazepam, 5 mg 212 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 180
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 17 - Blerje Paracetamol, 500 mg 1,130 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1050
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 18 - Blerje Paracetamol, 250 mg 2,786 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1349
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 19 - Blerje Paracetamol, 125 mg 2,034 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1800
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 20 - Blerje Paracetamol, 100 mg 1,231 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 1200
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Medikamente ndarė nė lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 21 - Blerje Phenobarbital, 10%-2 ml 18,522 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 18522
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesė kontrate: B1- Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektive tė pėrgjithshėm dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut/ Loti 13 - Gentamycin sulphate, Loti 23 - Amikacine sulphate dhe Loti 24 - Ciprofloxacine 89,852 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 74876.6666666667
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Trajtimi i mbetjeve spitalore pėr Spitalin Rajonal Fier 3,977,760 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 3977760