Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 63 550 1,262,507,764 451 1,028,191,733 790,470,621

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Furnizim Vendosje aparat grafie dixhitale me panel detektues dhe me printer lazer per printimin e imazheve radiologjike ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane 8,000,000 Njoftuar Fituesi HEALTH & LIGHT ShPK 6,000,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Sherbim Mirembajtje e mjeteve te transportit, nderrim gomash, bateri, vajra te S. U. SHEFQET NDROQI, Tirane 980,000 Njoftuar Fituesi KLOSI-R COMPANY 976,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje materiale elektrike, hidraulike, marangozi dhe vegla pune per specialistet ne S. U. Shefqet Ndroqi" 1,500,000 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Sigurimi i godines se Spitalit Universitar Shefqet Ndroqine teresi. (sherbim mbrojtje kunder zjarrit) 800,000 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 797,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Riparim-mirembajtje krevatesh per vitin 2020 798,900 Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 389,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) . Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING 896 ēmim/njėsi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Riparime sherbime ne lavanteri dhe mirembajtja e gjeneratorit ne S. U. Shefqet Ndroqi. 433,166 Njoftuar Fituesi Juela Bakiasi 200,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė “Furnizim-Vendosje Pajisje, pėr hapjen e Sallės sė Reanimacionit tė Kardio-Kirurgjisė” nė SU “Shefqet Ndroqi” Tiranė. 72,500,000 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 1 Kite dhe Reagente per Fotometer, Autoanalizator Biokimik, Aparat autoanalizator Hormonal ECLIA,Cellcounter, Urinometer, Gazometer dhe Elektrolitmeter ose Ekuivalent. 15,346,707 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 847,906.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 6 Reagente per BBL crystal ose Ekuivalent 288,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 47,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 5 Kite dhe reagente per Anatomine Patologjike 582,815 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 36 444 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Evadim mbetjesh urbane, dezinfektim, deratizim dhe dezinsektim ne S.U Shefqet Ndroqi Tirane 1,247,680 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 4 Tuba dhe konsumabla 563,380 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 12 Gojeza Per matjen e Fenos/ose Ekuivalent 1,476,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 4,915 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 11 Materiale Konsumi Bakteriologjike. 400,200 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 10 Reagente te pergjithshme Bakteriologjike 1,213,950 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 8 Disqe per Antibiograme. 245,200 Njoftuar Fituesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) . 3,036,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 896 ēmim/njėsi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje Materiale Radiologjie per nevojat spitalore per vitin 2020 ne SU Shefqet Ndroqi Tirane 4,872,000 Njoftuar Fituesi MEDFAU SHPK 4,848,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje oksigjeni (gaz per perdorim mjekesor, lengshem) per nevojat e S. U. Shefqet Ndroqi – Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara me afat 1 vjeēar (12 muaj).. 22,989,100 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 22,987,400.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 3 Kite dhe Reagent biokimike per fotometer 292,000 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 2Kite per koagolim-hemostaze ACL 7000/ose Ekuivalent. 776,530 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė E-teste per Antibiograme 148,767 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Reagente per GenXpert ose Ekuivalent 225,000 Anuluar Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje lende djegese per ngrohje Pellet ne S. U. Shefqet Ndroqi – Marreveshje kuader per 12 muaj, me nje Operator Ekonomik 9,480,840 Njoftuar Fituesi ALCANI SHPK 9,480,840.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 14 - Paracetamol 365,120 Njoftuar Fituesi Pharma One SHPK 182 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 13 - Fluconazole 127,745 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 254.8 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 5 - Piperacilline Tazobactam. 2,122,300 Njoftuar Fituesi Rejsi FARMA SHPK 453 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Blerje materiale mjekimi per nevojat spitalore ne S.U Shefqet Ndroqi Tirane 12,224,250 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 1 577 870 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Loti 1 Sistemi respirator Acetylcisteine 600 mg Tablete 5,930 Anuluar Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.