Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė 34 198 142,117,084 194 139,226,327 134,379,334

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 4 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Azithromycin 250 mg 9,758 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 9,758.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 11 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Ceftriaxone sodium 1 gram Flakon/ Ampule 27,308 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 27,308.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 13 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefuroxime sodium 750 mg Flakon/ Ampule 101,864 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 101,864.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 19 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Gentamicin sulphate 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule 3,892 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 3,892.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 32 - Antituberkulare, Rifampicin, 300 mg, Tablete/ Kapsule 2,808 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 2,808.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 39 - Barna hormonale sistemike, Methylprednisolone sodium succinate 500 mg, Flakon/ Ampule 20,632 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 20,632.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 40 - Barna hormonale sistemike, Methylprednisolone, 40 mg, Flakon/ Ampule 1,039 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,039.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė 15 prill 2017 (sipas loteve). Loti 76 - Sistemi kardiovaskular, Enalapril maleate 20 mg, Tablete/ Kapsule 1,283 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 1,283.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 1 - Blerje artikuj ushqime koloniale 311,337 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 277,760.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 2 - Blerje vezė, fruta, perime 344,903 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 300,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 4 - Blerje bukė gruri masive 174,998 Njoftuar Fituesi HYSI SHPK 139,911.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shėrbimi i ruajtjes me roje tė objekteve nga subjekte private (roje private) 201,925 Lidhur Kontrata ELNADO SHPK 199,368.33
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė Kontrate: Blerje medikamente B1-1bar/1lot –Lot 6 – Ceftriaxone 1 gram flakon 5,510 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK 5,510.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Blerje karburant pėr automjete – Diesel 1,960,000 Njoftuar Fituesi AIVINI 1,960,000.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Loti 5 - Blerje qumėsht dhe kos 357,050 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente, Sodium Chloride 0.9% 500 ml fl 224,556 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 224,555.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente, Sodium Chloride 0.9% 100 ml –fl 214,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 214,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B7-1bar/1lot. Loti 18 – Aminophiline 250 mg/10 ml amp 12,522 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 12,522.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B3-1bar/1lot. Loti 12 – Ringer 500 ml fl 58,710 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 58,710.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Shėrbimit mirėmbajtjes sė automjeteve 261,600 Lidhur Kontrata +Shtesė BEKTASH MUHAMUĒI - KOSTANDIN GRAMOZI 261,600.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2. Lot 12 – Glucose 5 % 250 ml - fl 22,785 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 18,987.50
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi tė pėrgjithshme pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM1) 499,247 Lidhur Kontrata +Shtesė MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 416,039.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje kite reagente biokimike 65,100 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK 54,250.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 324,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 324,400.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B7-1bar/1lot; Lot 11 - Metamizol sodiumi 1 gr/2 ml amp. Vlera totale pėrfundimtare e kontratės fillestare/ lotit ishte 1 063 455.60 leke ( pa TVSH), lidhur me 06.06.2016 26,965 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 22,470.83
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje Kite, reagente dhe material konsumi laboratorik. Loti 2 - Kite hematologjik pėr SISMEX KX 21 181,110 Lidhur Kontrata +Shtesė SWISSMED SHPK 181,110.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2-1bar/1lot. Loti 19 - Manitol 20 % 250 ml fl 51,662 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 43,051.67
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) 678,022 Lidhur Kontrata +Shtesė OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 678,022.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B7 -1bar/1lot. Loti 5 - Thiopental 1gr fl 4,214 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 3,511.67
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Sarandė Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2. Lot 12 – Glucose 5 % 250 ml - fl 158,400 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 132,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.