Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Librazhd 50 133 1,822,811,909 102 1,710,068,788 1,653,903,584

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Izolim i soletes se shkolles 9-vjecare “ Vilson Blloshmi" 1,158,556 Njoftuar Fituesi AMOIS OIL SHA & ERGI shpk 1,130,135.00
Qeverisja Vendore Librazhd Punime ne rrugen e lagjes Vasku per eleminim rreshqitjeje fshati Hotolisht ,NJ.Ad.Hotolisht , Bashkia Librazhd 1,168,162 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim i Central Park ( Parku Qendror) 36,329,609 Njoftuar Fituesi ERGI SHPK-LEON KONSTRUKSION SHPK 36,204,188.00
Qeverisja Vendore Librazhd Disiplinim i ujerave te Bardha ne pjesen veriore te Bibliotekes Librazhd “ 3,316,957 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 3,261,155.00
Qeverisja Vendore Librazhd «Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese : Kanali Rezervuarit Vehcan, Kanali Gurre Mushane Zdranjsh Katund, kanali Orenje – Floq, kanali Zabzune , kanali Gostime, Mirake Sifoni Zgosht, Kanali Dishes Stebleve, Kanali Gurra e Zeze Xhyre, kanali Kamine Xhyre, kanali Vija e re Prevalle, kanali Staravec Vulcan, Kanali Vertopi- Zabeli Kokreve « . 3,882,566 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 3,843,960.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion ne kanale vaditese ( kanali Joletes Polis, kanali Taksimi Gjures Kuterman , kanali Vija e Vogel Dardhe, Vija e Gurit Prevalle 7,800,000 Lidhur Kontrata VIANTE Konstruksion 7,660,050.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertimi i Ujesjellesit te fshatit Polis Gostime, Njesia Administrative Polis , Bashkia Librazhd 66,223,040 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Punime per nderhyrje dhe riparime te detyruara ne rruget rurale te demtuara nga rreshqitjet 2,428,622 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & JODJON-PO 2,410,064.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim ure dhe punime mbrojtje rruge , toke dhe objektesh te demtuara nga rreshqitjet dhe reshjet 10,300,658 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 10,129,070.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitim i shesheve ne qender te fshatit Togez, Nj.Ad.Qender dhe fshati Floq Nj.Ad.Orenje 8,332,965 Lidhur Kontrata MONA shpk & “LIQENI VII”shpk 8,082,835.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim shkolla 9-vjecare vartese Sebisht, Njesia Administrative Stebleve 3,333,333 Lidhur Kontrata NEAL-86 shpk & Ardjan Preçi 3,300,740.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe veprave te artit te Bashkise Librazhd 8,322,846 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 8,277,591.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku i qytetit prane Argjinatures se Lumit Shkumbin ( Faza e II dhe Faza e III) 13,926,414 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 13,725,553.00
Qeverisja Vendore Librazhd RIKONSTRUKSIONI I RRJETIT TE UJESJELLESIT NE FSHATIN ZGOSHT, BASHKIA LIBRAZHD 26,996,121 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 25,917,508.00
Qeverisja Vendore Librazhd Disiplinim i ujerave te Bardha ne pjesen veriore te Bibliotekes Librazhd 3,336,025 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Punime emergjente per venien ne funksion te rruges se lagjes Lala, Letem , Njesia Administrative Lunik 3,976,979 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,945,032.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim Kalimi Emergjent te Perroit Murrash, me strukture betoni (Hd=3M) Fshati Arrez 2,745,500 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,718,652.00
Qeverisja Vendore Librazhd Shtese kontrate per objektin: Rikonstruksion i rruges se fshatit Hotolisht dhe kthesa e Xhyres, Njesia Administrative Hotolisht 2,048,281 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 1,968,573.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion dhe shtim prurje ne Ujesjellesin Letem , Njesia Administrative Lunik 2,142,483 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 2,132,958.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit «RINE», Dorez , Librazhd 13,298,647 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 36,766,028 Lidhur Kontrata CURRI shpk & IDI 2005 shpk 36,584,127.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i oborrit dhe punime ne hollin e shkolles se mesme Ibrahim Muça 5,074,342 Lidhur Kontrata ''2 Z Konstruction'' shpk & ''I.C.C GROUP'' shpk 5,049,562.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i Kanalit Vadites te Mesit, Gizavesh, Dorez , Librazhd 51,816,490 Lidhur Kontrata “Kupa” shpk & “Korabi 2007” & “Liqeni VII” SH.A 49,995,854.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion rruge rurale dhe hapje trase ne rrugen e lagjes Roci _ Bogdani 2,117,045 Lidhur Kontrata VIANTE Konstruksion 2,046,113.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rruges se fshatit Hotolisht dhe kthesa e Xhyres, Njesia Administrative Hotolisht 11,637,992 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 11037407.8
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese te njesive administrative 1,657,503 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,646,684.00
Qeverisja Vendore Librazhd Drenazhim i rreshqitjes Rrapun, Dorez 2,300,462 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 2,290,898.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim vepra rrugore dhe ujore ne njesite administrative te Bashkise Librazhd 6,182,595 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 6,146,926.00
Qeverisja Vendore Librazhd Krijim murali ne fasaden e pallatit nr.12 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 278,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rehabilitim, perforcim banesash ekzistuese dhe rikonstruksion qendra e fshatit Togez 32,787,737 Lidhur Kontrata ERGI shpk - IDI 2005 shpk 32,626,559.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data