Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 79 785 1,221,824,275 445 1,006,090,837 698,616,282

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbim i Ruajtjes dhe Sigurise 5,588,107 Njoftuar Fituesi KUMRIA 1 SHPK 5,528,107.16
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 22,352,429 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 22,112,429 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 3 Set per CT-Skaner 2,875,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Alkool etilik 854,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Leter EKG per tapet ushtrimore 169,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Qendren Spitalore Dr.Xhaferr Kongoli Elbasan. 4,713,167 Lidhur Kontrata KPL SHPK 4,709,328.25
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje emergjente disinfektant duarsh xhel dhe alkol etilik 720,000 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 720,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje fluksometer O2 me lageshtues dhe Rregullator vakumi me gote i pershtatshem te pershtatshem per panele 754,050 Njoftuar Fituesi ALMEDICAL SHPK 735,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje Materiale dhe mjete mbrojtese per nevoja te SRE 2,499,350 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje shtypshkrime 306,722 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 302,012.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 10,000,000 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM 400.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan SHERBIMI I LAVANTERISE DHE HOTELERISE 116,665,938 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 345 cmim per njesi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan SHERBIMI I RUAJTJES DHE SIGURISE 22,356,474 Lidhur Kontrata KUMRIA 1 SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 1,242,000 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM 1,242,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje materiale elektrike, hidraulike etj 3,554,650 Njoftuar Fituesi Maliq Haka 134,915.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje lende djegese per ngrohje(Briket-Pellet) 8,332,716 Njoftuar Fituesi FA & BI SHPK 45 leke per njesi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Materiale konsumabel per laboratorin 650,433 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 11,088.45
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Kite dhe reagente per laboratorin 16,432,900 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 776 435 cmim per njesi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Qendren Spitalore Dr.Xhaferr Kongoli Elbasan 4,713,167 Njoftuar Fituesi KPL SHPK 4,709,558.21
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 3 : Mirembajtje e aparatit grafi e prodhuesit Toshiba 2,998,000 Njoftuar Fituesi BNT Electronics SHPK 249,833 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 : Mirembajtje e aparatit mamografi e prodhuesit IMS 590,000 Njoftuar Fituesi HEALTH & LIGHT ShPK - SAER MEDICAL SHPK 49,166.66 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 : Mirembajtje te aparateve grafi e prodhuesit Philips 2,610,200 Njoftuar Fituesi HEALTH & LIGHT ShPK - SAER MEDICAL SHPK 217,516 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Filma dhe solucione 1,121,830 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 1,120,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Filma radiografie digitale 794,000 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 794,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirembajtje pajisje laboratorike 2,083,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 2,083,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirembajtje Impianistikes Spitalore 1,833,100 Njoftuar Fituesi CLIMACASA & AL-TEK 1,774,467.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laboratori 17,083,333 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje Materiale Elektrike, Hidraulike etj 1,333,300 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Set Skaneri 1,680,000 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 1490 leke per njesi


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.