Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Universitar i Traumës 69 784 1,784,702,113 583 1,344,292,688 990,635,116

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 2 - Sodium chloride Lidhur Kontrata Medicamenta SHPK - Edna Farma SHPK - Trimed SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sigurimi i Prones per SUT 1,200,000 Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 1,199,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori për Reanimacionin në SUT për një periudhë 12 mujore 117,607 Lidhur Kontrata Montal SHPK 101,300.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori për Reanimacionin në SUT për një periudhë 12 mujore 117,607 Lidhur Kontrata Montal SHPK 101,300.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori për Reanimacionin në SUT për një periudhë 12 mujore 117,607 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 101,300.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Trajtimin e mbetjeve spitalore për SUT Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i Marreveshjes Kuader 463 Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 4 - Enoxaparine sodium Lidhur Kontrata EVITA SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim i ambjenteve të jashtme për Spitalin Universitar të Traumës. 4,888,557 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 4,885,092.05
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 - Glucose 5% - 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 - Heparine sodium Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të gatimit dhe shpërndarjen e ushqimit ne SUT. 7,231,500 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 7,228,889.17
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerja e shërbimit të Pastrimit të ambjenteve të brëndëshme dhe pastrim sistemim gjelbërimi i ambjenteve të jashtme për Spitalin Universitar të Traumës. 5,110,856 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 5,106,908.57
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 2 Anti-infektive të përgjithshëm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 7,426,250.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 2 Anti-infektive të përgjithshëm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur 9,143,963 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 9,140,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 2 Anti-infektive të përgjithshëm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur 9,143,963 Njoftuar Fituesi MEDICAMENTA SHPK 9,140,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale mjekimi per Kirurgjine Vaskulare në SUT për një periudhë 12 mujore 4,355,887 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Trajtimin e mbetjeve spitalore për SUT Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i Marreveshjes Kuader 463 Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Trajtimin e mbetjeve spitalore për SUT Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i Marreveshjes Kuader 463 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti I - Kite dhe Reagente per Laboratorin Klinik-Biokimik dhe Bakterologjik 3,014,960 Lidhur Kontrata Genius SHPK 3,010,078.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti VI - Kite dhe Reagentë per aparatin Elektrolitmeter Easy Lyte PLUS 116,684 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 116,600.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti VII - PËR KITET DHE MATERIALET E APARATIT TË ASTRUPIT 2,119,783 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 2,100,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti V - Kite dhe reagentë per Aparatin Autoanalizator Koagulometër ACL Elite 147,026 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 147,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti IV - Kite dhe reagent per aparatin Urinometër; 55,310 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 55,200.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti II - Kite dhe Reagentë për aparatin cell-counter Beckman 1,534,561 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,500,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti III - Kite dhe reagent për aparatin Autoanalizator Pentra C 400 2,282,466 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 2,282,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje Materiale mjekimi specifike Neurokirurgjie për SUT për një periudhë 12 mujore 3,220,899 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 8 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20mg Flakon/ Ampule 8,783 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 4 Lende kontrasti per traumen Amidotrizoic acid, Meglumine salt +Sodium amidotrizoate (0.1g + 0.66g)/1ml - 20 ml Flakon/ Ampule 195 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 3 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 46 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 5 Sistemi kardiovaskular Isoprenaline 0.2 mg - 1 ml Flakon/ Ampule 105 Anuluar Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.